Legyen a céged
digitálisan képzett

Szeretnél eljutni a digitális kihívásoktól a digitális megoldásokig? Az xLabs vállalati belső képzésein átfogó képet adunk arról, hogyan lehet újragondolni, és új szintre emelni az ügyfélélményt. A kurzusaink intenzívek, gyakorlat-központúak, és teljesen a ti vállalati igényeitekre szabhatóak.
Segítünk, hogy lépést tarthass a trendekkel!

A szerethető digitális élményekért vagyunk

Több mint hét évnyi gyakorlattal magabiztosan segítünk vállalati partnereinknek megismerni a digitális szakmai alapokat, megoldani a felmerülő kihívásokat, új szakértő munkatársakat találni, és az ötletekből termékeket alkotni. Oktatóink, mentoraink, és szakértőink globális hálózatunkból kerülnek ki, és pontosan tudják, hogyan kell a felhasználói, technikai, és üzleti kihívásoknak együtt megfelelni.
Segítünk megoldani a digitális problémáidat

Építs digitálisan képzett szervezetet

Akár újonnan vágtok bele a digitális fejlesztésekbe, akár már megvan a házon belül a kellő szakértelem, és csak a tudás frissítésére van szükség, sokoldalú és rugalmas képzéseink segítségével elmélyülhettek a legújabb trendekben és technológiákban. Legyen szó akár széleskörű tréningekről, kiscsoportos mentorálásról, vagy ösztöndíj- és tehetséggondozó-programokról.
Hogyan segíthetünk?

Tréning

Veterán csapatunk és széles körű oktatási tapasztalatunk segítségével testhezálló belső képzési programot állítunk össze a céged számára. Legyen szó egy napos workshopról vagy hosszabb továbbképzésről, kutatásról, UX vagy UI témákról, alapvető vagy haladó design ismeretekről, vagy akár egy konkrét kihívásról, számíthatsz ránk!
Lépj velünk kapcsolatba

Mentorálás

Az alapismeretek már megvannak házon belül, de profi segítségre van szükségetek a továbblépéshez? Tapasztalt, számos területen bizonyított mentoraink segítenek átlendülni az akadályokon, hogy elérjétek üzleti céljaitokat. Mentori programjaink segítségével magabiztosan dolgozhattok és szerezhettek tapasztalatot.
Lépj velünk kapcsolatba

Ösztöndíj program

Van egy projektetek, amit jó lenne megvalósítani, de mindig a fontossági sorrend végére kerül, és régóta húzódik? Ösztöndíj programunk segít nektek megtalálni a legtehetségesebb pályakezdő designer kollégákat, akik tapasztalt mentorunk segítségével megküzdenek a rég halogatott kihívással, ti pedig megismerhetitek az ösztöndíjasok tudását és szakértelmét.
Lépj velünk kapcsolatba
Élő, online

Vállalati megoldásaink

UX Bootcamp

UX Bootcamp

Ár
349 000 HUF
349 000 HUF
6 hét online képzés alatt az alapoktól a gyakorlatig, a kutatástól a tesztelésig jutsz el szakértő mentoraink segítségével.
UX Project

UX Project

Ár
549 000 HUF
549 000 HUF
Vigyél végig egy projektet 11 hét alatt, mentorált online csapatban dolgozva, a Bootcamp alapjaira építve!
Generative AI Bootcamp

Generative AI Bootcamp

Ár
349 000 HUF
349 000 HUF
A 6 hetes élő, online órák alatt az alapoktól a gyakorlatig ismered meg, hogyan építsd be a munkafolyamatokba a generative AI-t.
További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.