Legyen a céged
digitálisan képzett

Szeretnél eljutni a digitális kihívásoktól a digitális megoldásokig? Az xLabs vállalati belső képzésein átfogó képet adunk arról, hogyan lehet újragondolni, és új szintre emelni az ügyfélélményt. A kurzusaink intenzívek, gyakorlat-központúak, és teljesen a ti vállalati igényeitekre szabhatóak.
Segítünk, hogy lépést tarthass a trendekkel!

A szerethető digitális élményekért vagyunk

Több mint hét évnyi gyakorlattal magabiztosan segítünk vállalati partnereinknek megismerni a digitális szakmai alapokat, megoldani a felmerülő kihívásokat, új szakértő munkatársakat találni, és az ötletekből termékeket alkotni. Oktatóink, mentoraink, és szakértőink globális hálózatunkból kerülnek ki, és pontosan tudják, hogyan kell a felhasználói, technikai, és üzleti kihívásoknak együtt megfelelni.
Segítünk megoldani a digitális problémáidat

Építs digitálisan képzett szervezetet

Akár újonnan vágtok bele a digitális fejlesztésekbe, akár már megvan a házon belül a kellő szakértelem, és csak a tudás frissítésére van szükség, sokoldalú és rugalmas képzéseink segítségével elmélyülhettek a legújabb trendekben és technológiákban. Legyen szó akár széleskörű tréningekről, kiscsoportos mentorálásról, vagy ösztöndíj- és tehetséggondozó-programokról.
Hogyan segíthetünk?

Tréning

Veterán csapatunk és széles körű oktatási tapasztalatunk segítségével testhezálló belső képzési programot állítunk össze a céged számára. Legyen szó egy napos workshopról vagy hosszabb továbbképzésről, kutatásról, UX vagy UI témákról, alapvető vagy haladó design ismeretekről, vagy akár egy konkrét kihívásról, számíthatsz ránk!
Lépj velünk kapcsolatba

Mentorálás

Az alapismeretek már megvannak házon belül, de profi segítségre van szükségetek a továbblépéshez? Tapasztalt, számos területen bizonyított mentoraink segítenek átlendülni az akadályokon, hogy elérjétek üzleti céljaitokat. Mentori programjaink segítségével magabiztosan dolgozhattok és szerezhettek tapasztalatot.
Lépj velünk kapcsolatba

Ösztöndíj program

Van egy projektetek, amit jó lenne megvalósítani, de mindig a fontossági sorrend végére kerül, és régóta húzódik? Ösztöndíj programunk segít nektek megtalálni a legtehetségesebb pályakezdő designer kollégákat, akik tapasztalt mentorunk segítségével megküzdenek a rég halogatott kihívással, ti pedig megismerhetitek az ösztöndíjasok tudását és szakértelmét.
Lépj velünk kapcsolatba
Élő, online

Vállalati megoldásaink

Generative AI Bootcamp

Generative AI Bootcamp

Ár
149 000 HUF
349 000 HUF
349 000 HUF
A 6 hetes élő, online órák alatt az alapoktól a gyakorlatig ismered meg, hogyan építsd be a munkafolyamatokba a generative AI-t.
Generative AI a marketingben

Generative AI a marketingben

Ár
79 900 HUF
79 900 HUF
79 900 HUF
Tanuld meg, hogyan használhatod az AI-eszközöket és -technológiákat a marketinged során. Végighaladva a marketingstratégia 12 lépésén, megvizsgáljuk hol tudsz hatékonyabb lenni.
Generative AI és filmes kreatív

Generative AI és filmes kreatív

Ár
99 900 HUF
99 900 HUF
99 900 HUF
Érdekel hogyan használhatnád a mesterséges intelligenciát a filmes tartalomgyártáshoz? Filmrendező mentorunk gyakorlatban mutatja ezt be.
UX/UI Videótár

UX/UI Videótár

Ár
199 000 HUF
349 000 HUF
349 000 HUF
6 modulos online képzés visz végig a UX alapjain, amelyben elmagyarázzuk a UX Design alapvető definícióját, fontosságát és céljait.
UX Project

UX Project

Ár
549 000 HUF
549 000 HUF
549 000 HUF
Vigyél végig egy projektet 11 hét alatt, mentorált online csapatban dolgozva, a Bootcamp alapjaira építve!
Design Thinking

Design Thinking

Ár
54 990 HUF
38 990 HUF
38 990 HUF
Ismerd meg a design thinking módszertant és tarts lépést a legnagyobbakkal!
Karrierépítés kurzus - elmélet

Karrierépítés kurzus - elmélet

Ár
24 990 HUF
19 990 HUF
19 990 HUF
Segítünk abban, hogyan tisztázd a céljaid és térképezd fel szakmai lehetőségeidet designerként.
Karrierépítés kurzus - elmélet és gyakorlat

Karrierépítés kurzus - elmélet és gyakorlat

Ár
34 990 HUF
34 990 HUF
34 990 HUF
Segítünk abban, hogyan tisztázd a céljaid és térképezd fel szakmai lehetőségeidet designerként. Juttasd el magad a következő szintre!
További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.