Vissza
Vissza a képzésekhez
UX/UI Videótár

UX/UI Videótár

Module 1
Ár
199 000 HUF
349 000 HUF
349 000 HUF
Fedezd fel a UX/UI Videótárunkat, és saját tempódban tanulhatsz a 17 előadásból álló elméleti anyagokból, amelyek során megismerheted a UX alapokat.
Bootcamp

Képzésünkről

xLabs

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Mire számíthatsz, miután végeztél?
Olyan tudást és tapasztalatot kapsz, amit itthon minden szakmabeli elismer. Kiterjedt szakmai kapcsolatokra és karrierlehetőségre teszel szert a piac egyik legkeresettebb és legjobban fizetett területen. Meggyőztünk?
xLabs

Mihez fogsz érteni a UX képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UX képzés végére?
Megtanulhatod, hogyan értheted meg a felhasználók céljait, és hogyan hozhatsz létre olyan felhasználói felületeket, amelyek nemcsak gyorsak és kényelmesek, hanem szépek is. Ha pedig gyakorlati tapasztalatra is vágysz, csatlakozz a 2 x 11 hetes intenzív élő online képzésünkhöz, és vegyél részt gyakorlat orientált mentorált csapatmunkában!
xLabs

Hogy épül fel a UX Bootcamp tanfolyam?

Hogy épül fel a UX Bootcamp tanfolyam?
A 17 előadásból álló UX/UI Videótárunk végigvezet a UX alapjain. Elmagyarázzuk a UX Design alapvető definícióját, fontosságát és céljait. Bemutatjuk, miért van szükség a felhasználói élmény tervezésére, és hogyan befolyásolja ez az üzleti eredményeket és a felhasználói elégedettséget. Fedezd fel az elméleti tudást saját tempódban, és ha mélyebb gyakorlati tapasztalatot is szeretnél, csatlakozz 2 x 11 hetes UX/UI intenzív élő online képzésünkhöz!

Neked is jár egy jobb pozícó

A UX tervezés nemcsak szexi. A UX tervezés a jövő. Az xLabs UX Bootcampen minden lényegeset megtanítunk neked, hogy képbe kerülhess a UX tervezés alapjaival, és elindulhass az első UX állásod felé vezető úton, valamint összekötünk azokkal is, akik segíthetnek ebben. Mindezt most online, otthonról érheted el!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UX-es problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Hamarosan
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
Bootcamp

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Előadások

Előadások
Fedezd fel a felhasználói élmény tervezés világát saját tempódban, ahol és amikor csak szeretnéd! A kurzusunk 17 elméleti előadáson keresztül nyújt bevezetést a UX design alapjaiba, minden egyes videó, egy-egy fontos témakört ölel fel a tervezés világából. Ezek a rövid, de tartalmas videók ideálisak azok számára, akik rugalmas ütemezést keresnek, lehetővé téve, hogy bármikor elkezdhesd és befejezhesd a tanulmányaidat.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Discord csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Soft skillek

Soft skillek
Tanulj akkor és ott, amikor neked a legjobb, és haladj a saját tempódban. Az e-learning rendszerünk lehetővé teszi, hogy a saját időbeosztásodhoz igazítsd a tanulást, így akár munka vagy egyéb elfoglaltságok mellett is könnyedén folytathatod a képzést. Bármikor visszanézheted az előadásokat, újra átveheted a nehezebb részeket, és akkor állhatsz meg vagy haladhatsz tovább, amikor csak szeretnél.

Mi a képzés üzenete?

"Mindent okkal csinálunk. Legyen célunk és probléma definíciónk. Utána tudunk megoldásokat keresni. Fontosnak tartom, hogy kérjünk és adjunk egymásnak visszajelzést." - Klein Péter, UX Bootcamp szakmai vezető

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha az alábbi területek valamelyikén mozogsz:

  • Design és grafikai tervezés
  • Projekt- vagy termékmenedzsment
  • Szoftverfejlesztés
  • Marketing
  • Pszichológia

De határozottan itt a helyed akkor is, ha nyitott vagy a digitális tervezésre, a felhasználói élmények javítására, ha szeretnél új karrierbe kezdeni!

Digitális termékekkel foglalkozol ügynökségi vagy ügyféloldalon, és szeretnél jobban képbe kerülni a UX tervezéssel? Design csapattal dolgozol menedzserként vagy vezetőként? Akkor az xLabs UX designer képzésen a helyed!

Szeretnél elmélyedni a UX vagy UI tervezésben, de még nem érzed elég biztosnak az alapokat? Vágj bele a UX/UI Videótár segítségével, ahol mindent megtanulsz, ami a továbblépéshez kell!

Ne félj belevágni, ha teljesen más területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó designerek.

Mire elég a képzés?

Megmutatjuk, mi a user experience design, mit csinál a user experience designer, tisztában leszel az alapfogalmakkal.

Megérted a különbséget feltáró és ellenőrző kutatás között.

Átlátod hogyan épül fel egy digitális struktúra és információs architektúra.

Megtanulod, hogy mik a felülettervezés alapszabályai.

Megismerkedsz a világos, érthető fogalmazás szabályaival.

Félszavakból is megértitek majd egymást a UX designer munkatársakkal. Akkor is, ha angolul röpködnek a UX-es kifejezések.

Miért érdemes UX-et tanulni ma?

Ha a főnököd kérdezi: a felhasználói élmény javítására fordított befektetések átlagosan 2-100-szorosan térülnek meg.

Ha a fejlesztőcsapatot kell meggyőzni: a fejlesztők az idejük felét olyan bugok javításával töltik, amik a megfelelő UX tervezéssel elkerülhetőek lettek volna.

Ha a marketingcsapattal beszélsz: a jól megtervezett felhasználói élmény akár 400%-kal magasabb konverziót eredményezhet.

Ha karrieredet akarod felturbózni: a legfrissebb adatok szerint a UX designer a második legkeresettebb kreatív szakma.

Miért válaszd az xLabs UX képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert UX szakemberektől.

A képzés intenzív, és rengeteg lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus rövid, de pont elég hosszú ahhoz, hogy a UX design minden kulcsterületével megismerkedj.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt, és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált UX képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs veterán mentorai dolgozták ki, és segítenek elsajátítani.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy csapatban dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.

Minden előadás magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.

Fedezd fel a 17 előadásból álló UX/UI Videótárunkat, és tanulj a saját tempódban az elméleti anyagokból. Ha gyakorlati tapasztalatokra is vágysz, csatlakozz 2 x 11 hetes intenzív gyakorlatorientált UX/UI élő online képzésünkhöz, ahol mentorált csapatmunkában dolgozhatsz!

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Egyelőre nem tervezünk a közeljövőben ilyen képzést, iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy nézz vissza később
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
Vissza
Vissza a képzésekhez

UX/UI Videótár

Dolgozunk a képzés részleteinek kidolgozásán, hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Addig is nézd meg a többi képzésünket, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra