Vissza
Vissza a képzésekhez
Generative AI Bootcamp

Generative AI Bootcamp

Ár
249 000 HUF
249 000 HUF
Szerezz versenyelőnyt és fedezd fel a Generative AI-ban rejlő lehetőségeket. Ismerd meg a technológiát és kezd el használni a mindennapi munkád során.
Generative AI Bootcamp

Képzésünkről

xLabs

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Mire számíthatsz, miután végeztél?
Egy átfogó képet kapsz a Generative AI témával kapcsolatban a nyelvi modellek megértésén keresztül, a prompt engineeringen át, a különböző AI alapú eszközök használatáig. Olyan tudást és tapasztalatot szerzel, ami a következő években nagyon hasznos lesz számodra, és úttörővé válhatsz a területeden. Kiterjedt szakmai kapcsolatokra tehetsz szert, megismerheted kik foglalkoznak ezzel a témával jelenleg itthon. Meggyőztünk?
xLabs

Mihez fogsz érteni a képzés végére?

Mihez fogsz érteni a képzés végére?
Nemcsak elméletben, de gyakorlatban is fogod tudni használni az AI toolokat a kutatástól kezdve, a szövegalkotáson és képalkotáson át az egyéb praktikus megoldásokig. Megtanulod hogyan tudsz bizonyos monoton munkafolyamatokat automatizálni annak érdekében, hogy több időd legyen az izgalmasabb feladatokra.
xLabs

Hogy épül fel a tanfolyam?

Hogy épül fel a tanfolyam?
Elmélet és gyakorlat: Minden alkalommal az elméletet követően gyakorlatban is kipróbálhatod a tanultakat annak érdekében, hogy a képzést követően magabiztosan használd a megszerzett tudást. Az alkalmakat követően házifeladatot kapsz, amit a képzés oktatója ellenőriz. Mentor támogatás: A képzés alatt oktatói támogatással fogsz végighaladni a tananyagon, így folyamatosan lehetőséged lesz kérdezni ha elakadtál. Emellett a diáktársaiddal és az okatatókkal illetve a képzés szervezőkkel zárt Discord csatorna keretein belül tudsz kapcsolódni, kapcsolatot építeni.

Legyél úttörő a szakmádban

Egyre több helyről hallod az olyan szavakat mint ChatGPT, Midjourney, DALL-E, Bing, Bard, Stable Diffusion, stb.? Esetleg ki is próbáltál már néhányat ezek közül? Akkor már sokkal előrébb vagy abban, hogy versenyelőnyre tegyél szert a többiekhez képest. Azok, akik elkezdik beépíteni az AI adta lehetőségeket a mindennapi munkájukba, és adaptálódni tudnak a technológiai forradalom adta környezethez, úttörövé válhatnak szakmájukban. Ne maradj le, kezdd el használni Te is a generative AI eszközöket és az ehhez kapcsolódó új módszertanokat!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Hamarosan
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
Generative AI Bootcamp

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Elmélet és gyakorlat

Elmélet és gyakorlat
Minden elméleti óra mellé gyakorlat és házi feladat társul, így élesben is kipróbálhatod a megszerzett tudást. Hiszünk abban, hogy a gyakorlati rész elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztossá válj a témában.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a zárt Discord csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Adaptáció, fejlődés

Adaptáció, fejlődés
A Generative AI működésének és lehetőségeinek megértése kiemelten fontos annak érdekében, hogy ne maradjunk le a technológia területén. Az aki nyitott arra, hogy megismerje ezt a fajta technológiát jelentős versenyelőnyre tehet szert.

Mi a képzés üzenete?

"Éppen egy ipari forradalom közepén vagyunk, ahol az a kérdés, hogyan tudunk lehetőséget kovácsolni a technológia fejlődéséből. Egyre inkább előtérbe kerül az ember-gép együttműködés, ahol az emberi szupervízió mellett tudjuk munkafolyamatainkat optimalizálni, építve az adatvezérelt gépi tudásra. Fontos, hogy a technológia gyorsuló fejlődésével meg kell tanulnunk együtt élni, és megtalálni a saját munkánkhoz legjobban illeszkedő folyamatokat és eszközöket az AI technológiák piacterein. Ezen lehetőségek feltárásában és megismerésében segít a kurzusunk olyan szakemberek segítségével, akik már beépítették a mindennapi munkájukba az AI eszközök használatát." Komár Balázs - xLabs, CEO

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha az alábbi területek valamelyikén mozogsz:

 • Marketing és értékesítés
 • Emberi erőforrások
 • Oktatás
 • Művészet és design
 • Kutatás fejlesztés
 • Szállítás és logisztika
 • Pénzügy és bank szektor
 • Gyártás, termelés
 • Egészségügy

De határozottan itt a helyed akkor is, ha nyitott vagy az AI-ra, és szeretnéd megtanulni, hogyan lehetne a segítségedre a szakmai életben, vagy akár a mindennapokban.

Szeretnél elmélyedni a Generative AI adta lehetőségekben, de még nem érzed elég biztosnak az alapokat vagy hogy merre indulj? Csatlakozz a képzéshez, ahol mindent megtanulsz, ami a továbblépéshez kell!

Ne félj belevágni, akkor sem, ha nem technológiai területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó emberek.

Mire elég a 6 hét?

 • Megtanulod mi az az AI, Generative AI, hogyan működik, és hol tart a technológia ma.
 • Megérted mik azok a nyelvi modellek, hogyan működnek elméletben és gyakorlatban, nagy hangsúlyt fektetve a ChatGPT-re.
 • Milyen felhasználási területei vannak a Generative AI-nak üzleti oldalról nézve?
 • Megnézzük mi is az a prompt engineering, azaz hogyan adj utasításokat a nyelvi modelleknek a kívánt végeredményhez. Hogyan kérdezz a leghatékonyabban és hogyan paraméterezd a kérdéseidet?
 • Célcsoport és perszóna specifikus megoldások az AI-val.
 • Hogyan tudsz szöveget alkotni AI-al különböző felületekhez?
 • Hogyan tudsz képeket létrehozni a megfelelő promptokkal?
 • AI Etika - azaz mire NE használd az AI-t?

Miért érdemes ma megérteni hogy mi az a Generative AI?

A generatív mesterséges intelligencia (generative AI) egy újító technológia, amely lehetővé teszi, hogy az emberek új módon alkossanak és tervezzenek különféle kreatív tartalmakat.

A generatív AI által létrehozott tartalmak számos területen alkalmazhatóak, például a médiaiparban, az oktatásban, a művészetekben, a marketingben és az üzleti világban, hogy csak néhányat említsünk.

A generatív AI alkalmazása az élet számos területén lehetőségeket kínál, így érdemes megérteni, hogy miként működik és milyen potenciállal bír. A fejlődő technológia számos kihívást és lehetőséget tartogat a jövő számára, és azok a szakemberek, akik megérthetik és ki tudják használni, versenyelőnyre tesznek szert.

Egyre több és több generatív AI eszköz jelenik meg a piacon (ChatGPT, Midjourney, Stable Diffusion, Bing, Bard, Runway, stb.) - érdemes képben lenni mi mire való és hogyan tudod beépíteni a munkafolyamataidba.

Miért válaszd az xLabs AI képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert szakemberektől.

A képzés interaktív, és lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus rövid, de pont elég hosszú ahhoz, hogy megismerkedj a Genertive AI kulcsterületeivel.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt, és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs mentorai dolgozták ki, és segítenek elsajátítani.

Mélyebben megismerheted a generative AI toolok használatát a ChatGPT-től kezdve, a Midjourney-n át további eszközökig.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy fejlődj és felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk szükséges tutorialokat a képzés kezdete előtt fogjuk Veled egyeztetni.

Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol és írsz angol szövegeket.

Fontos, hogy jelenleg a szükséges szoftver eszközöket a képzéshez különböző AI toolokat a diákok-nak kell finanszírozniuk a képzés díján felül. Ennek mértéke jelenlegi becslésünk szerint 50-150 USD + Áfa között mozog. Törekszünk arra, hogy optimalizáljunk és próbaverziós szolgáltatással is ki tudja próbálni a hallgató az adott eszközt, viszont nem szeretnénk a képzésen megszerezhető tudás mértékét limitált elérésű eszközökkel korlátozni. Ezen eszközök még nem feltétlen rendelkeznek iskolai vagy válallati előfizetési verziókkal ezért alkalmazkodunk. Támogatást nyújtunk az accountok létrehozásához amennyiben szükséges. Ha meg tudtuk volna oldani ezen eszközök vállalati oldali kezelését abban az esetben a képzés árába lennének beépítve, megértésed köszönjük.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Egyelőre nem tervezünk a közeljövőben ilyen képzést, iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy nézz vissza később
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
Vissza
Vissza a képzésekhez

Generative AI Bootcamp

Dolgozunk a képzés részleteinek kidolgozásán, hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Addig is nézd meg a többi képzésünket, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra