Vissza
Vissza a képzésekhez
Generative AI Bootcamp

Generative AI Bootcamp

Ár
349 000 HUF
349 000 HUF
349 000 HUF
Szerezz versenyelőnyt, tedd jövőbiztossá karriered. 6 hetes élő, online generatív AI kurzus elmélettel és gyakorlattal! Ismerd meg a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket és kezd el használni az eszközöket. Nézd meg, hogyan tudod felgyorsítani egyes munkafolyamataidat a marketing, digitális termékfejesztés, kreatív tartalomgyártás, oktatás területén érintve a jogi és etikai oldalt is. Tanulj a szakma legobbjaitól, jelentkezz most!
Generative AI Bootcamp

Képzésünkről

xLabs

Elmélet és gyakorlat

Elmélet és gyakorlat
A 6 hetes élő online képzés alatt minden héten egy témára fókuszálunk az alábbiak közül: AI terminológiák és technológiák, digitális termékfejlesztés, jog, filmipar, oktatás, marketing, etika és biztonság. Az elmélet mellett kiemelten fontosnak tartjuk a gyakorlatot, így a képzés során egyéni és csapatmunkára is számíthatsz. Az órákat követően házifeladatokat kapsz, amiket a képzés oktatója ellenőriz és visszajelzést ad.
xLabs

Mentorálás, közösség

Mentorálás, közösség
A képzés alatt mentor támogatással fogsz végighaladni a tananyagon így folyamatosan lehetőséged lesz kérdezni ha elakadtál. Fontosnak tartjuk hogy interatívak legyenek az órák, ne csak leültessünk egy videó elé, hanem élőben, valós időben tudj oktatóinkkal kommunikálni és tanulni. A szakmai legjobbjai lesznek melletted, akiktől rengeteget tanulhatsz. Emellett a diáktársaiddal, okatatókkal és a képzés szervezőkkel zárt Discord csatorna keretein belül tudsz kapcsolódni, kapcsolatot építeni.
xLabs

Piacképes tudás

Piacképes tudás
Olyan tudást és tapasztalatot kapsz, ami a következő években nagyon hasznos lesz számodra és úttörővé válhatsz a területeden. Kiterjedt szakmai kapcsolatokra teszel szert, megismerheted, kik foglalkoznak ezzel a témával jelenleg ithon. Nemcsak elméletben, de gyakorlatban is fogod tudni használni az AI toolokat a kutatástól kezdve a szövegalkotáson és képealkotáson át a prototípus készítésig. Megtanulod hogyan tudsz bizonyos monoton munkafolyamatokat automatizálni hogy több időd legyen izgalmasabb feladatokra. Meggyőztünk?

Legyél úttörő a szakmádban

Egyre több helyről hallod az olyan szavakat mint ChatGPT, Midjourney, DALL-E, Bing, Bard, Stable Diffusion, stb.? Esetleg ki is próbáltál már néhányat ezek közül? Akkor már sokkal előrébb vagy abban, hogy versenyelőnyre tegyél szert a többiekhez képest. Azok, akik elkezdik beépíteni az AI adta lehetőségeket a mindennapi munkájukba, és adaptálódni tudnak a technológiai forradalom adta környezethez, úttörövé válhatnak szakmájukban. Ne maradj le, kezdd el használni Te is a generative AI eszközöket és az ehhez kapcsolódó új módszertanokat!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Nézd meg a következő képzés órarendjét!
Hamarosan
Letöltöm
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
Generative AI Bootcamp

Diákjaink mondták a képzésről

xLabs

Használható tudás

Használható tudás
"Amit most megtanultam, azt holnap már tudom is használni a munkámban. Sok hasznos alkalmazást tartalmazott, biztos lesz olyan köztük, amit fogok tudni használni a jövőben. Szuper Előadó! Nagyon sok hasznos, beépíthető tanácsot kaptam! köszönöm! Hasznos oktatás volt, szemléletes gyakorlati példákkal."
xLabs

Gyakorlatorientált

Gyakorlatorientált
"Nagyon szemléletes volt, kreatív, érdekes. Jó hogy volt feladat, de az is, hogy volt case study. Nagyon tetszett, hogy az oktató előzetesen megosztott sok anyagot. Nagyon jó volt a feladat, nagyon jól elő volt készítve. A gyakorlati rész különösen jó volt. Szeretnék én is mihamarabb azon a szinten lenni mint az előadó, hogy mindent ilyen természetességgel tudjak használni."
xLabs

Felkészültség

Felkészültség
"Nagyon alaposan körbe volt járva a téma, mégha kicsit száraz is volt időnként, de a végén nagyon szépen összeállt számomra, hogy hogyan épülnek fel ezek a rendszerek. Jól összeszedett, lendületes előadás volt, Élmény nézni és hallgatni, amikor valaki ennyire érti és szereti a munkáját."

Mi a képzés üzenete?

"Éppen egy ipari forradalom közepén vagyunk, ahol az a kérdés, hogyan tudunk lehetőséget kovácsolni a technológia fejlődéséből. Egyre inkább előtérbe kerül az ember-gép együttműködés, ahol az emberi szupervízió mellett tudjuk munkafolyamatainkat optimalizálni, építve az adatvezérelt gépi tudásra. Fontos, hogy a technológia gyorsuló fejlődésével meg kell tanulnunk együtt élni, és megtalálni a saját munkánkhoz legjobban illeszkedő folyamatokat és eszközöket az AI technológiák piacterein. Ezen lehetőségek feltárásában és megismerésében segít a kurzusunk olyan szakemberek segítségével, akik már beépítették a mindennapi munkájukba az AI eszközök használatát." Komár Balázs - xLabs, CEO

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha az alábbi területek valamelyikén mozogsz:

 • Marketing és értékesítés
 • Emberi erőforrások
 • Oktatás
 • Művészet és design
 • Kutatás fejlesztés
 • Szállítás és logisztika
 • Pénzügy és bank szektor
 • Gyártás, termelés
 • Egészségügy

De határozottan itt a helyed akkor is, ha nyitott vagy az AI-ra, és szeretnéd megtanulni, hogyan lehetne a segítségedre a szakmai életben, vagy akár a mindennapokban.

Szeretnél elmélyedni a Generative AI adta lehetőségekben, de még nem érzed elég biztosnak az alapokat vagy hogy merre indulj? Csatlakozz a képzéshez, ahol mindent megtanulsz, ami a továbblépéshez kell!

Ne félj belevágni, akkor sem, ha nem technológiai területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó emberek.

Mire elég a 6 hét?

 • Megtanulod mi az az AI, Generative AI, hogyan működik, és hol tart a technológia ma.
 • Megérted mik azok a nyelvi modellek, hogyan működnek elméletben és gyakorlatban, nagy hangsúlyt fektetve a ChatGPT-re.
 • Milyen felhasználási területei vannak a Generative AI-nak üzleti oldalról nézve?
 • Megnézzük mi is az a prompt engineering, azaz hogyan adj utasításokat a nyelvi modelleknek a kívánt végeredményhez. Hogyan kérdezz a leghatékonyabban és hogyan paraméterezd a kérdéseidet?
 • Célcsoport és perszóna specifikus megoldások az AI-val.
 • Hogyan tudsz szöveget alkotni AI-al különböző felületekhez?
 • Hogyan tudsz képeket létrehozni a megfelelő promptokkal?
 • AI Etika - azaz mire NE használd az AI-t?

Miért érdemes ma megérteni hogy mi az a Generative AI?

A generatív mesterséges intelligencia (generative AI) egy újító technológia, amely lehetővé teszi, hogy az emberek új módon alkossanak és tervezzenek különféle kreatív tartalmakat.

A generatív AI által létrehozott tartalmak számos területen alkalmazhatóak, például a médiaiparban, az oktatásban, a művészetekben, a marketingben és az üzleti világban, hogy csak néhányat említsünk.

A generatív AI alkalmazása az élet számos területén lehetőségeket kínál, így érdemes megérteni, hogy miként működik és milyen potenciállal bír. A fejlődő technológia számos kihívást és lehetőséget tartogat a jövő számára, és azok a szakemberek, akik megérthetik és ki tudják használni, versenyelőnyre tesznek szert.

Egyre több és több generatív AI eszköz jelenik meg a piacon (ChatGPT, Midjourney, Stable Diffusion, Bing, Bard, Runway, stb.) - érdemes képben lenni mi mire való és hogyan tudod beépíteni a munkafolyamataidba.

Miért válaszd az xLabs AI képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert szakemberektől.

A képzés interaktív, és lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus rövid, de pont elég hosszú ahhoz, hogy megismerkedj a Genertive AI kulcsterületeivel.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt, és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs mentorai dolgozták ki, és segítenek elsajátítani.

Mélyebben megismerheted a generative AI toolok használatát a ChatGPT-től kezdve, a Midjourney-n át további eszközökig.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy fejlődj és felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk szükséges tutorialokat a képzés kezdete előtt fogjuk Veled egyeztetni.

Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol és írsz angol szövegeket.

Fontos, hogy jelenleg a szükséges szoftver eszközöket a képzéshez különböző AI toolokat a diákok-nak kell finanszírozniuk a képzés díján felül. Ennek mértéke jelenlegi becslésünk szerint 50-150 USD + Áfa között mozog. Törekszünk arra, hogy optimalizáljunk és próbaverziós szolgáltatással is ki tudja próbálni a hallgató az adott eszközt, viszont nem szeretnénk a képzésen megszerezhető tudás mértékét limitált elérésű eszközökkel korlátozni. Ezen eszközök még nem feltétlen rendelkeznek iskolai vagy válallati előfizetési verziókkal ezért alkalmazkodunk. Támogatást nyújtunk az accountok létrehozásához amennyiben szükséges. Ha meg tudtuk volna oldani ezen eszközök vállalati oldali kezelését abban az esetben a képzés árába lennének beépítve, megértésed köszönjük.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Generative AI BootcampGenerative AI Bootcamp
Generative AI Bootcamp
Dátum
July 25, 2024
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
Vissza
Vissza a képzésekhez

Generative AI Bootcamp

Dolgozunk a képzés részleteinek kidolgozásán, hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Addig is nézd meg a többi képzésünket, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra