Vissza
Vissza a képzésekhez
UX/UI Complete Course

UX/UI Complete Course

Module 1+2+3
Ár
1 299 000 HUF
1 299 000 HUF
1 299 000 HUF
Vedd kezedbe a jövődet, használd ki az xLabs előnyeit, és jelentkezz Masterclass kurzusunkra kedvezményesen! Összesen 21 hét alatt az alapoktól a teljes, átfogó megértésig és széleskörű gyakorlati tapasztalatig juthatsz el. A Masterclass összevonja a 6 modulos bevezető kurzust az ott tanultakat mentorált projektekt során élesben alkalmazó 11 hetes UX Project és 10 hetes UI Project haladó kurzusokkal, melyek végül szakmai záróprezentációkkal fejeződnek be.
Masterclass

Képzésünkről

xLabs

Hogy épül fel a Masterclass tanfolyam?

Hogy épül fel a Masterclass tanfolyam?
A Masterclass csomag a 6 modulos Bootcamp kurzus, a 11 hetes UX Project képzés, és a 10 hetes UI Design képzés együttese, melyek során másfél órás hétköznap esti előadások, és négy órás hétvégi workshopok, valamint mentor-alkalmak és bemutatók során sajátíthatod el a UX és UI tervezés minden titkát.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?
A kurzus végére ismerni fogod a UI design fontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit és képes leszel vizuálisan is felhasználóbarát felületeket tervezni, valamint gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt.
xLabs

Mihez fogsz érteni a Masterclass képzés végére?

Mihez fogsz érteni a Masterclass képzés végére?
A kurzus végére tudni fogod, hogyan tervezz olyan felhasználói felületeket, amiket élmény megnyitni és használni. Képes leszel hatékonyan kommunikálni bármilyen digitális felület felhasználóival vizuális elemeken keresztül. Ismerni fogod a UX és UI design legfontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit, és abban is gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt. Elég tapasztalatod lesz ahhoz, hogy meg is valósítsd, amit megálmodtál – hatékonyan, sikeresen, önállóan vagy egy csapat részeként.

Neked is jár egy jobb pozícó

Eleged van a mókuskerékből? Nem találod magad a mostani karrieredben? Szereted megérteni a felhasználókat, szeretsz tervezni, rendszerben gondolkodni, és jó szemed van a vizualitáshoz? Tedd próbára magad, fejleszd a csapatmunkádat, kutató és tervezői szemléleted, szépérzéked, és ismerd meg a UX és UI titkait és eszköztárát. Legyél te is élménytervező!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UX-es és UI-os problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Hamarosan
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
Masterclass

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Mentor

Mentor
Az xLabs tapasztalt mentorai segítenek neked meghatározni a céljaidat, megosztják a tapasztalataikat, nyomon követik a fejlődésedet, támogatnak a nehéz kihívásokban, szakmai és egyéni tanácsokat adnak neked. Minden héten több óra hosszan veheted igénybe a mentorok támogatását, rugalmasan, közösen meghatározott időbeosztásban.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Discord csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Projekt

Projekt
Dolgozz a képzés során három projekten, melyek közül az egyiket te magad határozhatod meg. A projektekkel értékes gyakorlati tapasztalatot szerzel, a munkád eredményét pedig büszkén beillesztheted a portfóliódba.

Mi a képzés üzenete?

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha:

  • Jó szemed van a részletekhez, szeretsz pontos és látványos munkát végezni.
  • Fejleszteni, felfrissíteni, vagy rendszerezni szeretnéd a már meglévő UI-tudásodat, beleértve a szoftver-, tervezési-, és esztétikai ismereteidet.
  • Meglévő hagyományos grafikai vagy designer tudásodat szeretnéd digitális tudássá alakítani.
  • Grafikai előkészítéssel vagy weboldalkészítéssel foglalkozol, és digitális felületek tervezésére szakosodnál.
  • Menedzsmenttel, pszichológiával, marketinggel, vagy szoftverfejlesztéssel foglalkozol.
  • Nyitott vagy a digitális tervezésre, a felhasználói élmények javítására, ha szeretnél új karrierbe kezdeni!

Digitális termékekkel foglalkozol ügynökségi vagy ügyféloldalon, és szeretnél jobban képbe kerülni a UX és UI tervezéssel? Design csapattal dolgozol menedzserként, tervezőként, fejlesztőként, vagy vezetőként? Akkor az xLabs UX/UI Masterclass képzésen a helyed!

Ne félj belevágni, ha teljesen más területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó designerek.

Mire elég a 21 hét?

Megismerkedsz a UX tervezés, az interjúzás, a drótvázak alapjaival, és ezeket alkalmazni is tudod. Megtanítunk, hogy dolgozz csapatban, és hogy álld meg egyedül a helyed.

Megismersz több kutatási, szintetizálási, ötletelési, és tervezési módszert. Megtanulsz hatékonyan, csapatban dolgozni. Megismered a UX tervezés üzleti, piaci, technikai környezetét. Tanulsz szövegírásról, emotional designról, akadálymentes tervezésről. Gyakorlatban is alkalmazni tudod a UX tervezési eszközöket. Akár rögtön bele tudsz ugrani egy UX-es projektbe a munkahelyeden.

Tudni fogod, hogyan nyűgözheted le a felhasználókat gridek, reszponzív design, betűk, színek, formák és méretek segítségével. Tisztában vagy a UI design alapjaival, legújabb trendjeivel és apró trükkjeivel, és a gyakorlatban is kipróbáltad már ezeket. Nemcsak a felhasználókat tudod meggyőzni a terveiddel, hanem a megbízóidat is, legyen szó esettanulmányról vagy prezentációról. A fejlesztőkkel is jóban leszel: megmutatjuk, hogyan zajlik a profi átadás-átvétel UI-munkáknál.

Miért érdemes UX-et tanulni ma?

Ha a főnököd kérdezi: a felhasználói élmény javítására fordított befektetések átlagosan 2-100-szorosan térülnek meg.

Ha a fejlesztőcsapatot kell meggyőzni: a fejlesztők az idejük felét olyan bugok javításával töltik, amik a megfelelő UX tervezéssel elkerülhetőek lettek volna.

Ha a marketingcsapattal beszélsz: a jól megtervezett felhasználói élmény akár 400%-kal magasabb konverziót eredményezhet.

Ha karrieredet akarod felturbózni: a legfrissebb adatok szerint a UX designer a második legkeresettebb kreatív szakma.

Miért válaszd az xLabs UX képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert UX szakemberektől.

A képzés intenzív, és rengeteg lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus rövid, de pont elég hosszú ahhoz, hogy a UX design minden kulcsterületével megismerkedj.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt, és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált UX képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs veterán mentorai dolgozták ki, és segítenek elsajátítani.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy kreatív ötletekkel dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.

Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.

A Bootcamp képzés körülbelül heti 7 órányi időt vesz igénybe, a haladó UX Project kurzus heti 16-18 órát, a UI Design kurzus heti 12 órát - ennyit szánj rá legalább, hogy megfelelő eredménnyel zárhasd a 25 hetet.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Egyelőre nem tervezünk a közeljövőben ilyen képzést, iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy nézz vissza később
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
Vissza
Vissza a képzésekhez

UX/UI Complete Course

Dolgozunk a képzés részleteinek kidolgozásán, hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Addig is nézd meg a többi képzésünket, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra