Vissza
Vissza a képzésekhez
UX/UI Masterclass

UX/UI Masterclass

Ár
1 049 000 HUF
1 097 000 HUF
1 097 000 HUF
Vedd kezedbe a jövődet, használd ki az xLabs előnyeit, és jelentkezz Masterclass kurzusunkra kedvezményesen! Összesen 26 hét alatt az alapoktól a teljes, átfogó megértésig és széleskörű gyakorlati tapasztalatig juthatsz el. A Masterclass összevonja a 6 hetes bevezető kurzust az ott tanultakat mentorált projektekt során élesben alkalmazó 11 hetes UX Project és 9 hetes UI Design haladó kurzusokkal, melyek végül szakmai záróprezentációkkal fejeződnek be.
Masterclass

Képzésünkről

xLabs

Hogy épül fel a Masterclass tanfolyam?

Hogy épül fel a Masterclass tanfolyam?
A Masterclass csomag a 6 hetes Bootcamp kurzus, a 11 hetes UX Project képzés, és a 8 hetes UI Design képzés együttese, melyek során másfél órás hétköznap esti előadások, és négy órás hétvégi workshopok, valamint mentor-alkalmak és bemutatók során sajátíthatod el a UX és UI tervezés minden titkát.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?
A kurzus végére ismerni fogod a UI design fontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit és képes leszel vizuálisan is felhasználóbarát felületeket tervezni, valamint gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt.
xLabs

Mihez fogsz érteni a Masterclass képzés végére?

Mihez fogsz érteni a Masterclass képzés végére?
A kurzus végére tudni fogod, hogyan tervezz olyan felhasználói felületeket, amiket élmény megnyitni és használni. Képes leszel hatékonyan kommunikálni bármilyen digitális felület felhasználóival vizuális elemeken keresztül. Ismerni fogod a UX és UI design legfontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit, és abban is gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt. Elég tapasztalatod lesz ahhoz, hogy meg is valósítsd, amit megálmodtál – hatékonyan, sikeresen, önállóan vagy egy csapat részeként.

Neked is jár egy jobb pozícó

Eleged van a mókuskerékből? Nem találod magad a mostani karrieredben? Szereted megérteni a felhasználókat, szeretsz tervezni, rendszerben gondolkodni, és jó szemed van a vizualitáshoz? Tedd próbára magad, fejleszd a csapatmunkádat, kutató és tervezői szemléleted, szépérzéked, és ismerd meg a UX és UI titkait és eszköztárát. Legyél te is élménytervező!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UX-es és UI-os problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Hamarosan
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
Masterclass

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Mentor

Mentor
Az xLabs tapasztalt mentorai segítenek neked meghatározni a céljaidat, megosztják a tapasztalataikat, nyomon követik a fejlődésedet, támogatnak a nehéz kihívásokban, szakmai és egyéni tanácsokat adnak neked. Minden héten több óra hosszan veheted igénybe a mentorok támogatását, rugalmasan, közösen meghatározott időbeosztásban.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Slack csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Projekt

Projekt
Dolgozz a képzés során három projekten, melyek közül az egyiket te magad határozhatod meg. A projektekkel értékes gyakorlati tapasztalatot szerzel, a munkád eredményét pedig büszkén beillesztheted a portfóliódba.

Mi a képzés üzenete?

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha:

  • Jó szemed van a részletekhez, szeretsz pontos és látványos munkát végezni.
  • Fejleszteni, felfrissíteni, vagy rendszerezni szeretnéd a már meglévő UI-tudásodat, beleértve a szoftver-, tervezési-, és esztétikai ismereteidet.
  • Meglévő hagyományos grafikai vagy designer tudásodat szeretnéd digitális tudássá alakítani.
  • Grafikai előkészítéssel vagy weboldalkészítéssel foglalkozol, és digitális felületek tervezésére szakosodnál.
  • Menedzsmenttel, pszichológiával, marketinggel, vagy szoftverfejlesztéssel foglalkozol.
  • Nyitott vagy a digitális tervezésre, a felhasználói élmények javítására, ha szeretnél új karrierbe kezdeni!

Digitális termékekkel foglalkozol ügynökségi vagy ügyféloldalon, és szeretnél jobban képbe kerülni a UX és UI tervezéssel? Design csapattal dolgozol menedzserként, tervezőként, fejlesztőként, vagy vezetőként? Akkor az xLabs UX/UI Masterclass képzésen a helyed!

Ne félj belevágni, ha teljesen más területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó designerek.

Mire elég a 25 hét?

Megismerkedsz a UX tervezés, az interjúzás, a drótvázak alapjaival, és ezeket alkalmazni is tudod. Megtanítunk, hogy dolgozz csapatban, és hogy álld meg egyedül a helyed.

Megismersz több kutatási, szintetizálási, ötletelési, és tervezési módszert. Megtanulsz hatékonyan, csapatban dolgozni. Megismered a UX tervezés üzleti, piaci, technikai környezetét. Tanulsz szövegírásról, emotional designról, akadálymentes tervezésről. Gyakorlatban is alkalmazni tudod a UX tervezési eszközöket. Akár rögtön bele tudsz ugrani egy UX-es projektbe a munkahelyeden.

Tudni fogod, hogyan nyűgözheted le a felhasználókat gridek, reszponzív design, betűk, színek, formák és méretek segítségével. Tisztában vagy a UI design alapjaival, legújabb trendjeivel és apró trükkjeivel, és a gyakorlatban is kipróbáltad már ezeket. Nemcsak a felhasználókat tudod meggyőzni a terveiddel, hanem a megbízóidat is, legyen szó esettanulmányról vagy prezentációról. A fejlesztőkkel is jóban leszel: megmutatjuk, hogyan zajlik a profi átadás-átvétel UI-munkáknál.

Miért érdemes UX-et tanulni ma?

Ha a főnököd kérdezi: a felhasználói élmény javítására fordított befektetések átlagosan 2-100-szorosan térülnek meg.

Ha a fejlesztőcsapatot kell meggyőzni: a fejlesztők az idejük felét olyan bugok javításával töltik, amik a megfelelő UX tervezéssel elkerülhetőek lettek volna.

Ha a marketingcsapattal beszélsz: a jól megtervezett felhasználói élmény akár 400%-kal magasabb konverziót eredményezhet.

Ha karrieredet akarod felturbózni: a legfrissebb adatok szerint a UX designer a második legkeresettebb kreatív szakma.

Miért válaszd az xLabs UX képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert UX szakemberektől.

A képzés intenzív, és rengeteg lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus rövid, de pont elég hosszú ahhoz, hogy a UX design minden kulcsterületével megismerkedj.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt, és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált UX képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs veterán mentorai dolgozták ki, és segítenek elsajátítani.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy kreatív ötletekkel dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.

Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.

A Bootcamp képzés körülbelül heti 7 órányi időt vesz igénybe, a haladó UX Project kurzus heti 16-18 órát, a UI Design kurzus heti 12 órát - ennyit szánj rá legalább, hogy megfelelő eredménnyel zárhasd a 25 hetet.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Egyelőre nem tervezünk a közeljövőben ilyen képzést, iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy nézz vissza később
További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra