Vissza
Vissza a képzésekhez
UX Bundle

UX Bundle

Ár
675 000 HUF
748 000 HUF
748 000 HUF
Vedd kezedbe a jövődet, használd ki az xLabs előnyeit, és jelentkezz komplex UX kurzusunkra kedvezményesen! Összesen 17 hét alatt az alapoktól a gyakorlati feladatokig, a kutatástól a tesztelésig juthatsz el. A Bundle összevonja a 6 hetes bevezető kurzust, és az ott tanultakat egy projekt során élesben alkalmazó 11 hetes internzív gyakorlati kurzust, mely végül szakmai záróprezentációval fejeződik be.
UX Bundle

Képzésünkről

xLabs

Hogy épül fel a UX Bundle tanfolyam?

Hogy épül fel a UX Bundle tanfolyam?
A UX Bundle csomag a 6 hetes Bootcamp kurzus és a 11 hetes UX Project képzés együttese, melyek során másfél órás hétköznap esti előadások, és négy órás hétvégi workshopok, valamint mentor-alkalmak és bemutatók során sajátíthatod el a UX tervezés titkait.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UX képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UX képzés végére?
Tudni fogod, hogyan tervezz olyan felhasználói felületeket, amiket élmény megnyitni és használni. És lesz elég gyakorlatod ahhoz, hogy meg is valósítsd, amit megálmodtál – hatékonyan, sikeresen, önállóan vagy egy csapat részeként.
xLabs

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Mire számíthatsz, miután végeztél?
Olyan tudásra és tapasztalatra, amit itthon minden szakmabeli elismer. Kiterjedt szakmai kapcsolatokra és karrierlehetőségre a piac egyik legkeresettebb és legjobban fizetett területén. Meggyőztünk?

Neked is jár egy jobb pozícó

A UX az új marketing. Az új SEO. És az új digitális értékesítés. A UX tervezés pedig az a készség, ami egyre inkább nélkülözhetetlen lesz mindenki számára, aki ezeken a területeken mozog. Az xLabs online UX Bundle Képzése során élesben tesztelheted a tudásod a UX design minden területén, az előkészületektől kezdve egészen a prototípusok teszteléséig és prezentálásáig.

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UX-es problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Nézd meg a következő képzés órarendjét!
Hamarosan
Letöltöm
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Elkérem
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
UX Bundle

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Mentor

Mentor
Az xLabs tapasztalt mentora segít neked meghatározni a céljaidat, megosztja a tapasztalatait, nyomon követi a fejlődésedet, szakmai és egyéni tanácsokat ad neked. Minden héten több óra hosszan veheted igénybe a mentorod támogatását, rugalmasan, közösen meghatározott időbeosztásban.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Slack csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Projekt

Projekt
Dolgozz egy szimulált projekten 11 héten át, juss el a brieftől a kutatásig, a szintézistől a definiálásig, a tervezéstől a tesztelésig. A projekttel értékes gyakorlati tapasztalatot szerzel, a munkád eredményét pedig büszkén beillesztheted a portfóliódba.

Mi a képzés üzenete?

"Célunk a szakmai és személyiség fejlesztés. Valós élettapasztalatokat szerezhetsz biztonságos környezetben, és 16 héten keresztül különböző élethelyzetekbe kerülhetsz, amikről folyamatos visszajelzést kapsz." - Klein Péter, szakmai vezető

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha az alábbi területek valamelyikén mozogsz:

  • Design és grafikai tervezés
  • Projekt- vagy termékmenedzsment
  • Szoftverfejlesztés
  • Marketing
  • Pszichológia

De határozottan itt a helyed akkor is, ha nyitott vagy a digitális tervezésre, a felhasználói élmények javítására, ha szeretnél új karrierbe kezdeni!

Digitális termékekkel foglalkozol ügynökségi vagy ügyféloldalon, és szeretnél jobban képbe kerülni a UX tervezéssel? Design csapattal dolgozol menedzserként vagy vezetőként? Akkor az xLabs UX designer képzésen a helyed!

Szeretnél elmélyedni a UX vagy UI tervezésben, de még nem érzed elég biztosnak az alapokat? Csatlakozz a UX Bootcamp képzéshez, ahol mindent megtanulsz, ami a továbblépéshez kell!

Ne félj belevágni, ha teljesen más területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó designerek.

Mire elég a 17 hét?

Megismerkedsz a UX tervezés, az interjúzás, a drótvázak alapjaival, majd végigvezetsz egy projektet a kutatástól a tervezésen át a bemutatóig. Megismersz több kutatási, szintetizálási, ötletelési, és tervezési módszert. Megtanulsz hatékonyan, csapatban dolgozni. Megismered a UX tervezés üzleti, piaci, technikai környezetét. Tanulsz szövegírásról, emotional designról, akadálymentes tervezésről. Gyakorlatban is alkalmazni tudod a UX tervezési eszközöket. Akár rögtön bele tudsz ugrani egy UX-es projektbe a munkahelyeden.

Miért érdemes UX-et tanulni ma?

Ha a főnököd kérdezi: a felhasználói élmény javítására fordított befektetések átlagosan 2-100-szorosan térülnek meg.

Ha a fejlesztőcsapatot kell meggyőzni: a fejlesztők az idejük felét olyan bugok javításával töltik, amik a megfelelő UX tervezéssel elkerülhetőek lettek volna.

Ha a marketingcsapattal beszélsz: a jól megtervezett felhasználói élmény akár 400%-kal magasabb konverziót eredményezhet.

Ha karrieredet akarod felturbózni: a legfrissebb adatok szerint a UX designer a második legkeresettebb kreatív szakma.

Miért válaszd az xLabs UX képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert UX szakemberektől.

A képzés intenzív, és rengeteg lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus rövid, de pont elég hosszú ahhoz, hogy a UX design minden kulcsterületével megismerkedj.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt, és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált UX képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs veterán mentorai dolgozták ki, és segítenek elsajátítani.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy csapatban dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.

Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.

A Bootcamp képzés körülbelül heti 7 órányi időt vesz igénybe, a haladó UX Project kurzus heti 16-18 órát - ennyit szánj rá legalább, hogy megfelelő eredménnyel zárhasd a 17 hetet.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

UX BundleUX Bundle
UX Bundle
Dátum
January 18, 2022
2022 január
UX BundleUX Bundle
UX Bundle
Dátum
April 5, 2022
2022 május
További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra