Vissza
Vissza a képzésekhez
UI Bundle

UI Bundle

Module 1+3
Ár
859 000 HUF
859 000 HUF
859 000 HUF
Vedd kezedbe a jövődet, használd ki az xLabs előnyeit, és jelentkezz komplex UI kurzusunkra kedvezményesen! Összesen 10 hét alatt az alapoktól a gyakorlati feladatokig, a kutatástól a gyönyörű felületekig juthatsz el. A Bundle összevonja a 6 modulos bevezető kurzust, és az ott tanultakat két rövidebb projekt során élesben alkalmazó 10 hetes haladó UI kurzust, mely végül szakmai záróprezentációval fejeződik be.
UI Bundle

Képzésünkről

xLabs

Hogy épül fel a UI Bundle tanfolyam?

Hogy épül fel a UI Bundle tanfolyam?
A UI Bundle csomag a 6 modulos Bootcamp kurzus és a 10 hetes UI Design képzés együttese, melyek során másfél órás hétköznap esti előadások, és négy órás hétvégi workshopok, valamint mentor-alkalmak és bemutatók során sajátíthatod el a UI tervezés titkait.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UI Bundle képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UI Bundle képzés végére?
A kurzus végére képes leszel hatékonyan kommunikálni bármilyen digitális felület felhasználóival vizuális elemeken keresztül. Ismerni fogod a UI design legfontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit, és abban is gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?
A kurzus végére ismerni fogod a UI design fontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit és képes leszel vizuálisan is felhasználóbarát felületeket tervezni, valamint gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt.

Neked is jár egy jobb pozícó

Akárhányszor megnyitsz egy weboldalt, rögtön észreveszed, hogyan lehetett volna szebben vagy jobban megtervezni? Ismered már a UX alapokat, terveztél már drótvázat, és érdekel a felület vizualitása is? Akkor az xLabs UI designer képzésén a helyed! Tedd próbára, és fejleszd a szépérzékedet, és ismerd meg a UI design teljes eszköztárát, módszereit, és folyamatát – elméletben és gyakorlatban is!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UI-os problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Hamarosan
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
UI Bundle

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Mentor

Mentor
Az xLabs tapasztalt mentora segít neked meghatározni a céljaidat, megosztja a tapasztalatait, nyomon követi a fejlődésedet, támogat a nehéz kihívásokban, szakmai és egyéni tanácsokat ad neked. Minden héten több óra hosszan veheted igénybe a mentorod támogatását, rugalmasan, közösen meghatározott időbeosztásban.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Slack csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Projekt

Projekt
Olyan, érdekes témájú projekteken fogsz dolgozni, ami a UX Projekt képzés Nyilvános Záróprezentációján sikeresen szerepelt. Kezdeti drótváztól az átadásra kész mobil- és desktop terveken fogsz dolgozni 8 héten át. A projektekkel értékes gyakorlati tapasztalatot szerzel, a munkád eredményét pedig büszkén beillesztheted a portfóliódba.

Mi a képzés üzenete?

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha:

  • Jó szemed van a részletekhez, szeretsz pontos és látványos munkát végezni.
  • Fejleszteni, felfrissíteni, vagy rendszerezni szeretnéd a már meglévő UI-tudásodat, beleértve a szoftver-, tervezési-, és esztétikai ismereteidet.
  • Meglévő hagyományos grafikai vagy designer tudásodat szeretnéd digitális tudássá alakítani.
  • Grafikai előkészítéssel vagy weboldalkészítéssel foglalkozol, és digitális felületek tervezésére szakosodnál.

Digitális termékekkel foglalkozol ügynökségi vagy ügyféloldalon, és szeretnél jobban képbe kerülni a UI tervezéssel? Digitális design csapattal dolgozol tervezőként vagy fejlesztőként? Akkor az xLabs UI designer képzésen a helyed!

Szeretnél elmélyedni a UX vagy UI tervezésben, de még nem érzed elég biztosnak az alapokat? Csatlakozz a UX Bootcamp képzéshez, ahol mindent megtanulsz, ami a továbblépéshez kell!

Ne félj belevágni, ha teljesen más területről érkezel! Alumnijaink között vannak korábban pedagógusként, jogászként, építészként, fotósként, vagy közgazdászként dolgozó designerek.

Mire elég a 10 hét?

Megismerkedsz a UX tervezés, az interjúzás, a drótvázak alapjaival, és ezeket alkalmazni is tudod.
Megtanítunk, hogy dolgozz csapatban, és hogy álld meg egyedül a helyed.
Tudni fogod, hogyan nyűgözheted le a felhasználókat gridek, reszponzív design, betűk, színek, formák és méretek segítségével.
Tisztában vagy a UI design alapjaival, legújabb trendjeivel és apró trükkjeivel, és a gyakorlatban is kipróbáltad már ezeket.
Nemcsak a felhasználókat tudod meggyőzni a terveiddel, hanem a megbízóidat is, legyen szó esettanulmányról vagy prezentációról.
A fejlesztőkkel is jóban leszel: megmutatjuk, hogyan zajlik a profi átadás-átvétel UI-munkáknál.

Miért érdemes UI-t tanulni ma?

A weboldalakról alkotott első benyomásunk 94 %-ban design jellegű.
Az emberek 75%-a az esztétikai megjelenés alapján formál véleményt az adott weboldalról.
A felhasználók 60%-a nem bízik olyan cégekben akik a mobilélményre nem fordítanak elég nagy figyelmet. Ugyanis 2021 végére előreláthatólag 46 billió okos eszköz lesz szerte a világban.

Miért válaszd az xLabs UI képzését?

UI képzésünk erősen gyakorlat fokuszú és személyi központú. Éppen ezért a tanfolyam elefánt részét kislétszámú csoportban töltheted, valamint mentoroddal, kéthetente személyes konzultációra is van lehetőség.
Mentoraink hazai és nemzetközi szinten is elismert UI/UX szakemberek, akik örömmel osztják meg veled gyakorlatban szerzett tapasztalataikat és elméleti tudásukat.
Azért, hogy a legpiacképesebb tudást adhassuk át számodra, a képzés megtervezése előtt, feltérképeztük, hogy mik a junior UI-, Visual- és Product Designerek felé támasztott követelmények.
Az xLabs tanfolyamon való részvétel tökéletes alkalom a szakmai hálozat megismerésére.
Az online, élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!
Mindezt esti képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy csapatban dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.
A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.
A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.
Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.
A Bootcamp képzés körülbelül heti 7 órányi időt vesz igénybe, a haladó UI Design kurzus heti 12 órát - ennyit szánj rá legalább, hogy megfelelő eredménnyel zárhasd a 15 hetet.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Egyelőre nem tervezünk a közeljövőben ilyen képzést, iratkozz fel a hírlevelünkre, vagy nézz vissza később
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
Vissza
Vissza a képzésekhez

UI Bundle

Dolgozunk a képzés részleteinek kidolgozásán, hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Addig is nézd meg a többi képzésünket, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra