Vissza
Vissza a képzésekhez
UI Design

UI Design

Ár
499 000 HUF
499 000 HUF
Járj egy lépéssel a felhasználók előtt! Az xLabs élő online UI designer tanfolyamán megismerheted, hogyan tervezhetsz szép, hasznos, és okos felhasználói felületeket, és egy projekt során, szakértő mentorok segítségével próbálhatod ki a tanultakat.
UI Design

Képzésünkről

xLabs

Hogy épül fel a UI Design tanfolyam?

Hogy épül fel a UI Design tanfolyam?
A 12 hetes online kurzus során megismered a UI design eszközeit és szabályait, és rögtön a gyakorlatban is kipróbálhatod azokat. Heti két alkalommal másfél órás foglalkozáson veszel részt, ahol egy saját magad által választott weblap, és egy élő mobil app projekt megtervezésén dolgozol szakértő mentorok felügyelete mellett.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?
A kurzus végére képes leszel hatékonyan kommunikálni bármilyen digitális felület felhasználóival vizuális elemeken keresztül. Ismerni fogod a UI design legfontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit, és abban is gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt.
xLabs

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Mire számíthatsz, miután végeztél?
Olyan tudásra és tapasztalatra, amit itthon minden szakmabeli elismer. Kiterjedt szakmai kapcsolatokra és karrierlehetőségre az informatika egyik legkeresettebb, legkreatívabb és legjobban fizetett területén. Jól hangzik?

Neked is jár egy jobb pozíció!

Akárhányszor megnyitsz egy weboldalt, rögtön észreveszed, hogyan lehetett volna szebben vagy jobban megtervezni? Ismered már a UX alapokat, terveztél már drótvázat, és érdekel a felület vizualitása is? Akkor az xLabs UI designer képzésén a helyed! Tedd próbára, és fejleszd a szépérzékedet, és ismerd meg a UI design teljes eszköztárát, módszereit, és folyamatát – elméletben és gyakorlatban is!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UI-os problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Nézd meg a következő képzés órarendjét!
Hamarosan
Letöltöm
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Elkérem
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
UI Design

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Mentor

Mentor
Az xLabs tapasztalt mentora segít neked meghatározni a céljaidat, megosztja a tapasztalatait, nyomon követi a fejlődésedet, támogat a nehéz kihívásokban, szakmai és egyéni tanácsokat ad neked. Minden héten több óra hosszan veheted igénybe a mentorod támogatását, rugalmasan, közösen meghatározott időbeosztásban.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Slack csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Projekt

Projekt
Dolgozz egy saját magad által hozott kihíváson és egy élő projekten 6+6 héten át, juss el a kezdeti drótváztól a handoffra kész design tervig. A projektekkel értékes gyakorlati tapasztalatot szerzel, a munkád eredményét pedig büszkén beillesztheted a portfóliódba.

Mi a képzés üzenete?

Neked való ez a képzés?

Mindenképp, ha:

  • Elvégezted az xLabs UX Bootcamp vagy UX Project képzését, és még jobban elmélyednél a felhasználóbarát digitális termékek tervezésében.
  • Fejleszteni, felfrissíteni, vagy rendszerezni szeretnéd a már meglévő UI-tudásodat, beleértve a szoftver-, tervezési-, és esztétikai ismereteidet.
  • Meglévő hagyományos grafikai vagy designer tudásodat szeretnéd digitális tudássá alakítani.
  • Grafikai előkészítéssel vagy weboldalkészítéssel foglalkozol, és digitális felületek tervezésére szakosodnál.

Nem várjuk el, hogy UI szakértő legyél, mielőtt belevágsz a kurzusba, de jó, ha már képben vagy a UI és a webdesign alapjaival — és még jobb, ha már dolgoztál is ilyen projekten. Még nem tartasz itt? Jelentkezz az xLabs UX Bootcamp képzésre, és építs biztos alapokra!

Mire elég a 12 hét?

Tudni fogod, hogyan nyűgözheted le a felhasználókat gridek, reszponzív design, betűk, színek, formák és méretek segítségével.

Tisztában vagy a UI design alapjaival, legújabb trendjeivel és apró trükkjeivel, és a gyakorlatban is kipróbáltad már ezeket.

Képes leszel értelmezni a UX kutatási anyagokat és drótvázakat, hogy azokból gyönyörű látványvilágot hozz létre.

Nemcsak a felhasználókat tudod meggyőzni a terveiddel, hanem a megbízóidat is, legyen szó esettanulmányról vagy prezentációról.

A fejlesztőkkel is jóban leszel: megmutatjuk, hogyan zajlik a profi átadás-átvétel UI-munkáknál.

Miért érdemes UI-t tanulni ma?

A digitális világban a külső minden: a felhasználók 52%-a nem szívesen tér vissza egy összecsapott weboldalra.

Pont ugyanennyien vannak rossz véleménnyel azokról a cégekről, akik a mobilélményre nem fordítanak elég figyelmet.

És nincs sok időd lenyűgözni őket: átlagosan 0,05 másodperc alatt döntik el, tetszik-e nekik egy weboldal vagy sem.

De megéri próbálkozni. A Bing 80 millió dollárral növelte meg az éves bevételét pusztán azzal, hogy egy új kéket, a #0044CC-t vezetett be a linkek jelölésére.

Miért válaszd az xLabs UI képzését?

Piacképes, azonnal bevethető tudásra tehetsz szert hazai és nemzetközi szinten is elismert UI-szakemberektől.

A képzés intenzív és rengeteg lehetőséget nyújt, hogy a gyakorlatban is kipróbáld magad.

A kurzus minden egyes hetében a UI design újabb kulcsterületével ismerkedhetsz meg, az alapelvektől a legapróbb részletekig.

Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt és azt követően is számíthatsz.

Gyakorlatorientált UI képzésen vehetsz részt, aminek a tananyagát az xLabs veterán mentorai dolgozták ki – és segítenek elsajátítani.

A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!

Mindezt esti képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy kreatív ötletekkel dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.

A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.

A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.

Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.

Hetente körülbelül 12 órányi időt tölt ki a képzés - ennyit szánj rá legalább, hogy megfelelő eredménnyel zárhasd a 12 hetet.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

UI DesignUI Design
UI Design
Dátum
October 25, 2021
2021 szeptember
UI DesignUI Design
UI Design
Dátum
March 22, 2022
2022 március
További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra