Vissza
Vissza a képzésekhez
UI Project

UI Project

Module 3
Ár
549 000 HUF
549 000 HUF
549 000 HUF
Merülj el a színek, stílusok, betűk és pixelek világában! Az xLabs élő online UI Project tanfolyamán bepillantást nyerhetsz a tervezés elméleti alapjaiba, valamint egy tervezési projekt mentén a gyakorlati módszereket is elsajátíthatod. A design feladatok megoldásában és személyes fejlődési utad alatt, szakértő mentorok segítenek majd.
UI Project

Képzésünkről

xLabs

Kinek szól a képzés?

Kinek szól a képzés?
Várunk szeretettel ha, elvégezted az xLabs UX Bootcamp vagy UX Projekt képzését, vagy szeretnéd fejleszteni Figma tudásod, vagy frissítenéd a már meglévő UI tudásodat, esetleg grafikai gyakorlattal rendelkezel és digitális felületek tervezésére szakosodnál.
xLabs

Hogy épül fel a UI Design tanfolyam?

Hogy épül fel a UI Design tanfolyam?
A 9 hetes kurzust úgy alkottuk meg, hogy nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlati ismeretek megszerzésére. Heti két alkalommal, kis létszámú csoportokban, szakértő mentor vezetésével dolgozod ki saját, UI tervezési projektedet. Szakmai fejlődésedet dedikált mentorokkal biztosítjuk, melyre két hetente lesz lehetőséged.
xLabs

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?

Mihez fogsz érteni a UI Design képzés végére?
A kurzus végére ismerni fogod a UI design fontosabb alapelveit, ismert és kevésbé ismert trükkjeit és képes leszel vizuálisan is felhasználóbarát felületeket tervezni, valamint gyakorlatot szerzel, hogyan prezentáld a terveidet mások előtt.

Neked is jár egy jobb pozíció!

Akárhányszor megnyitsz egy weboldalt, rögtön észreveszed, hogyan lehetett volna szebben vagy jobban megtervezni? Ismered már a UX alapokat, terveztél már drótvázat, és érdekel a felület vizualitása is? Akkor az xLabs UI designer képzésén a helyed! Tedd próbára, és fejleszd a szépérzékedet, és ismerd meg a UI design teljes eszköztárát, módszereit, és folyamatát – elméletben és gyakorlatban is!

Kik vagyunk?

Ismerd meg az oktatóid

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező UI-os problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!
Összes oktató
Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Nézd meg a következő képzés órarendjét!
Hamarosan
Letöltöm
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
UI Design

Mit ad neked a képzés?

xLabs

Mentor

Mentor
Az xLabs tapasztalt mentora segít neked meghatározni a céljaidat, megosztja a tapasztalatait, nyomon követi a fejlődésedet, támogat a nehéz kihívásokban, szakmai és egyéni tanácsokat ad neked. Minden héten több óra hosszan veheted igénybe a mentorod támogatását, rugalmasan, közösen meghatározott időbeosztásban.
xLabs

Közösség

Közösség
Tarts kapcsolatot a kurzus alatt a Slack csatornánkon a társaiddal és oktatóiddal, olvass szakmai cikkeket, vegyél részt kötetlen beszélgetésekben. A képzés után pedig légy része az xLabs alumni közösségének, kerülj kapcsolatba több száz korábban végzett hallgatónkkal!
xLabs

Projekt

Projekt
Olyan, érdekes témájú projekteken fogsz dolgozni, ami a UX Projekt képzés Nyilvános Záróprezentációján sikeresen szerepelt. Kezdeti drótváztól az átadásra kész mobil- és desktop terveken fogsz dolgozni 8 héten át. A projektekkel értékes gyakorlati tapasztalatot szerzel, a munkád eredményét pedig büszkén beillesztheted a portfóliódba.

Mire elég 10 hét?

Megtanulsz a Figma tervező szoftverben otthonosan mozogni.
A gyakorlat központú képzés keretein belül megismerkedsz a UI tervezés alapjaival, a legújabb trendekkel és hasznos trükkökkel.
Képes leszel drótvázakból látványos kijelzőterveket készíteni, amelyek lenyűgözik a felhasználókat.
Megtanulsz önállóan és a csapat részeként is dolgozni.
És végül, de nem utolsó sorban, megmutatjuk, hogyan érdemes átadni az elkészült UI terveket a fejlesztői csapat számára.

Miért érdemes UI-t tanulni ma?

A weboldalakról alkotott első benyomásunk 94 %-ban design jellegű.
Az emberek 75%-a az esztétikai megjelenés alapján formál véleményt az adott weboldalról.
A felhasználók 60%-a nem bízik olyan cégekben akik a mobilélményre nem fordítanak elég nagy figyelmet. Ugyanis 2021 végére előreláthatólag 46 billió okos eszköz lesz szerte a világban.

Miért válaszd az xLabs UI képzését?

UI képzésünk erősen gyakorlat fokuszú és személyi központú. Éppen ezért a tanfolyam elefánt részét kislétszámú csoportban töltheted, valamint mentoroddal, kéthetente személyes konzultációra is van lehetőség.
Mentoraink hazai és nemzetközi szinten is elismert UI/UX szakemberek, akik örömmel osztják meg veled gyakorlatban szerzett tapasztalataikat és elméleti tudásukat.
Azért, hogy a legpiacképesebb tudást adhassuk át számodra, a képzés megtervezése előtt, feltérképeztük, hogy mik a junior UI-, Visual- és Product Designerek felé támasztott követelmények.
Az xLabs tanfolyamon való részvétel tökéletes alkalom a szakmai hálozat megismerésére.
Az online, élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz!
Mindezt esti képzési formában, tehát nem kell átrendezned az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogy kreatív ötletekkel dolgozz, hogy fejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.
A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.
A szükséges szoftvereket és a hozzájuk kellő tutorialokat mind mi biztosítjuk.
Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.
Hetente körülbelül 12 órányi időt tölt ki a képzés - ennyit szánj rá legalább, hogy megfelelő eredménnyel zárhasd a 9 hetet.

Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

UI ProjectUI Project
UI Project
Dátum
August 27, 2024
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
Vissza
Vissza a képzésekhez

UI Project

Dolgozunk a képzés részleteinek kidolgozásán, hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Addig is nézd meg a többi képzésünket, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra