Vissza
Vissza a képzésekhez
Generative AI és filmes kreatív

Generative AI és filmes kreatív

Ár
79 920 HUF
99 900 HUF
99 900 HUF
Tanuld meg, hogyan használd az AI-eszközöket a vizuális, filmes tartalomgyártási folyamatok felgyorsítására. Akár ügynökségi, akár ügyfél oldalon dolgozol, ez a 2x3 órás képzés azonnal használható tudást ad. Jelentkezz hamarosan induló csoportunkhoz!
Generative AI a filmes tartalomgyártásban

Képzésünkről

xLabs

Mentorálás, közösség

Mentorálás, közösség
A képzés alatt mentor támogatással fogsz végighaladni a tananyagon így folyamatosan lehetőséged lesz kérdezni ha elakadtál. A szakmai legjobbjai lesznek melletted, akiktől rengeteget tanulhatsz. Emellett a diáktársaiddal, okatatókkal és a képzés szervezőkkel zárt Discord csatorna keretein belül tudsz kapcsolódni, kapcsolatot építeni.
xLabs

Elmélet és gyakorlat

Elmélet és gyakorlat
A képzés alatt, a 2x3 órát követően még egy héten keresztül eléred a mentorodat, így folyamatosan lehetőséged lesz kérdezni ha elakadtál Discord csatornánkon. Élő online képzésünk alatt részletesen megmutatjuk, hogyan tudod felgyorsítani a kreatív tartalomgyártást a mesterséges intelligencia segítségével. A rövid elméletet követően aktív gyakorlás következik, melyet a filmes világból érkező, AI technológiákat aktívan használó filmrendező mentor felügyel és támogat.
xLabs

Azonnal használható tudás

Azonnal használható tudás
A képzés végeztélvel a tanultakat azonnal el tudod kezdeni használni a munkád során. A korábbi képzésekből az egyik leggyakrabban visszatérő visszajelzés az volt, hogy a képzés után már másnap alkalmazni tudták a tanultakat. Magabiztosnak fogod érezni magad abban, hogy nekiállj dolgozni a tanult eszközökkel.

Miről lesz szó a képzésen?

A mesterséges intelligencia (AI) már régóta a film és egyéb kreatív tartalomkészítési folyamatok szerves részévé vált, és fontos szerepet játszik az előkészítés során, a forgatáson és az utómunkálatokban is.

A képzésen arra keressük a választ, hogy:

 • Hogyan gyorsíthatom fel és tehetem hatékonyabbá a concept development folyamatát az AI segítésével
 • Struktúrát, közös keretrendszert és munkafolyamatot alakítunk ki a történetfejlesztéshez
 • Bemutatjuk a Midjourney promptolás keretrendszerét, és megismerkedünk az alapszintű és középhaladó promptolási metódusokkal
 • Filmes látványelemek és karakterek fejlesztése generatív AI technológiák segítségével
 • Betekintést nyerünk a Midjourney haladó szintű felhasználásába is egy generált storyboard-on keresztül, és bemutatjuk, hogyan tudunk konzisztens, képeket átfogó stílust és karaktereket létrehozni a projektünkhöz.
 • Hogyan lehet nyelvi modelleket segítségül hívni a képgeneráló modellekkel való munka megkönnyítésére
 • Hogyan tud segítségünkre lenni egy kreatív tender, filmpályázat előkészítésében a mesterséges intelligencia
 • A rendezői végtermék lépésről lépésre történő dekódolása, avagy az új alkotói folyamat megértése
 • Ügyféloldali lehetőségek és új elvárások a kreatív alkotókkal szemben
 • Tudom-e, hogy mit akarok, hogyan és mit delegáljak az AI modelleknek? (példák és lépések)
 • Megvizsgáljuk a generatív AI történetfejlesztési folyamatokba való integrálásának előnyeit és potenciális veszélyeit is
 • Gyakorlati példákon keresztül olyan eszközöket fogunk alkalmazni, mint a ChatGPT és a MidJourney, hogy felfedjük, hogyan nyitotta meg a generatív AI a kreatív iparban azokat az ajtókat, amelyek korábban csak kevesek számára voltak elérhetőek
 • Kutatási fázis validálása fénysebességgel, mit és hogyan kell csinálni?
 • Problémameghatározás vagy próba (Trial and Error)
 • Tartalomgenerálás, sűrítés, összefoglalás, átírás
 • Filmterv/reklámterv kidolgozása ChatGPT-vel (struktúra, munkafolyamat, ötletbörze, próba és hiba, problémameghatározás, visszacsatolás, tömörítés, átírás)

Letölthető fájlok

Fontos információk

Órarend

Nézd meg a következő képzés órarendjét!
Hamarosan
Letöltöm
Letöltöm

Tematika

Olvass bele a képzés tematikájába! Nézd meg, mit tanulhatsz tőlünk!
Rólunk

A felejthetetlen digitális élményekért vagyunk

Hiszünk abban, hogy a digitális korban ez az, amin termékek, márkák, kampányok, vezetők és vállalatok sikere múlik. A versenyképesség kulcsa pedig egyre inkább az erős, biztos alapokra épülő digitális szakértelem lesz, akár munkaadókról, akár munkavállalókról van szó. Itt jövünk mi a képbe.
Generative AI a filmes tartalomgyártásban

Diákjaink mondták

xLabs

Azonnali tudás

Azonnali tudás
"Amit most megtanultam, azt holnap már tudom is használni a munkámban. Az elmélet tetszett a legjobban, nagyon hasznos a prezentáció, sokat fogom használni még."
xLabs

Sok gyakorlat

Sok gyakorlat
"A gyakorlati rész különösen jó volt. Nagyon szemléletes volt, kreatív, érdekes. Jó hogy volt feladat, de az is, hogy volt case study.
xLabs

Felkészült oktató

Felkészült oktató
"Felkészült volt, lelkes. Nagyon tetszett, hogy az oktató előzetesen megosztott sok anyagot. Nagyon jó volt a feladat, nagyon jól elő volt készítve. Pont ilyen előadásra vártam."

Mi a képzés üzenete?

A modern digitális korban a gyorsan előállított, magas minőségű kreatív tartalom nem csupán versenyelőny, hanem szükségszerűség. A Generatív AI a filmes tartalomgyártásban című képzésünk arra szolgál, hogy felvértezzen azokkal az eszközökkel és tudással, amelyek segítségével lépést tudsz tartani a fejlődéssel.

A képzés célja hogy megértsük:

 • Hogyan tudjuk felgyorsítani a kreatív tartalom előállítását
 • Hogyan kell paraméterezni prompt engineering során, azaz hogyan tudunk megfelelően parancsot adni a generative AI-nak a lehető legjobb végeredmény érdekében
 • Hogyan építsük gyakorlatba a megszerzett tudást akár ügyféloldalon akár ügynökségi oldalon ülünk
 • Hogyan nézhetnek ki a történetalkotási folyamatok kulisszatitkai illetve segít megérteni az új kreatív folyamatokat

Kinek ajánljuk a képzést?

 • Kreatív csapatoknak,ügynökségeknek akik szeretnék elkezdeni beépíteni az AI-t a tartalomgyártási folyamataikba
 • Marketingszakembereknek, akik látni akarják milyen lehetőségeket rejt a mesterséges intelligencia a kreatív tartalomgyártásban
 • Filmeseknek, akik szeretnének lépést tartani a technológiai újításokkal
 • Olyan egyéneknek, akiket érdekel a filmkészítés, szeretnék kipróbálni magukat a concept development területén
 • Technikailag hozzáértő szakemberek, akik kíváncsiak az új technikák elsajátítására

Miért érdemes ma megérteni hogy mi az a Generative AI?

 • A generatív mesterséges intelligencia (generative AI) egy újító technológia, amely lehetővé teszi, hogy az emberek új módon alkossanak és tervezzenek különféle kreatív tartalmakat. A mesterséges intelligencia egy olyan eszköz, amelynek megfelelő használatával akár még ütősebb történeteket mesélhetsz el, hatékonyabban.
 • A generatív AI által létrehozott tartalmak számos területen alkalmazhatóak, például a médiaiparban, az oktatásban, a művészetekben, a marketingben és az üzleti világban, hogy csak néhányat említsünk.
 • A generatív AI alkalmazása az élet számos területén lehetőségeket kínál, így érdemes megérteni, hogy miként működik és milyen potenciállal bír. A fejlődő technológia számos kihívást és lehetőséget tartogat a jövő számára, és azok a szakemberek, akik megérthetik és ki tudják használni, versenyelőnyre tesznek szert.

Miért válaszd az xLabs Generative AI képzését?

 • Az órák interaktívak, folyamatos párbeszéd van a diákok és tanárok között. Nem csak egy videós tananyagot kapsz, hanem ténylegesen ott vagyunk hogy segítsünk neked.
 • Nem csak elméleti anyagot kapsz hanem az órán gyakorlati feladatok is lesznek, emellett kapsz házi feladatot, amit a mentorod át fog nézni és visszajelzést kapsz
 • Discord csatornákon lehetőséged van kapcsolódni a hasonló érdeklődésű körű diákokkal, tanárokkal így szakmai kapcsolatokat tudsz kiépíteni
 • A remote élő képzéshez bárhonnan tudsz csatlakozni, nem számít, hogy melyik városban vagy országban élsz! Mindezt esti és hétvégi képzési formában, tehát nem kell átrendezni az egész életedet.

Mire van szükséged a képzéshez?

 • Elsősorban lelkesedésre és tanulni akarásra. Légy nyitott arra, hogyfejlődj, hogy felhasználd a kapott visszajelzéseket.
 • A képzésen való részvételhez szükséged lesz egy korszerű számítógépre, stabil internetkapcsolatra, webkamerára, és mikrofonra.
 • A szükséges szoftvereket majd előre meg kell vásárolnod, előre jelezni fogjuk mire is lesz szükség. A szoftverek árát a képzési díj nem tartalmazza. (ChatGPT Plus 20 USD+Áfa /hó, Midjourney 10 USD + Áfa / hó) Minden előadás és workshop magyarul zajlik, de a legtöbb ajánlott irodalom angol nyelvű, ezért jó, ha könnyedén olvasol angol szövegeket.
Mikor lehet jelentkezni?

Következő induló képzések

Generative AI és filmes kreatívGenerative AI és filmes kreatív
Generative AI és filmes kreatív
Dátum
August 26, 2024
További információk?

Kérlek add meg az elérhetőséged, hogy
telefonon is fel tudjuk veled venni a kapcsolatot :

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra
További információk?

Add meg az elérhetőséged és elküldjük

🙌
Köszönjük, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Hiba történt az elérhetőségeid küldése során, kérjük ellenőrizd a beírt adataidat és próbáld újra